Bezlepková cukráreň Delightilli

Stredný vianočný bezlepkový balíček krémových koláčov

66,00 

Stredný vianočný bezlepkový balíček krémových koláčov je mixom obľúbených tradičných koláčikov ale aj našich moderných druhov. Všetky koláčiky sme starostlivo vybrali a otestovali a my vám tak vieme ponúknuť krabičky koláčikov, pri ktorej sa budete zalizovať za ušami celé sviatky.  V krabičke tak nájdete tradičné medové rezy, opitého Izidora či parížske špičky ale aj naše guľky egg nog, mini tartaletky či kokosové mini veterníky. Množstvo koláčikov v jednej krabičke vystačí akurát na sviatky tak pre 1 veľkého milovníka vianočných koláčov alebo 2 – 3 osoby s priemerným sladkým apetítom 🙂 Koláčiky vydržia pri skladovaní v chlade (ideálne 4°C) a tme 4 – 5 dní.

IBA OSOBNÝ ODBER

Všetky balíčky krémových koláčov sú iba na osobný odber.  V prípade, že si objednáte aj suché koláčiky, tie vám vieme zaslať poštou, no po krémové balíčky si musíte prísť osobne. V prípade osobného odberu, zadajte do spôsobu doručenia osobný odber a dátum zvoľte 22.12.2023, ak zadáte iný dátum, vaša objednávka bude automaticky presmerovaná na tento dátum.

V balíčku nájdete 8 tradičných a moderných vianočných koláčikov.
Gramáž 2500 g, 48 kúskov

Vianočné balíčky koláčov odovzdávame v piatok 22.12.2023 od 8:30 do 19:00 v priestoroch našej cukrárne na Národnej 13 v Žiline. V tomto čase budú na voľný predaj aj koláčiky z vitrínky. 

Katalógové číslo: - Kategória:

Stredný vianočný bezlepkový balíček krémových koláčov je mixom obľúbených tradičných koláčikov ale aj našich moderných druhov. Všetky koláčiky sme starostlivo vybrali a otestovali a my vám tak vieme ponúknuť krabičky koláčikov, pri ktorej sa budete zalizovať za ušami celé sviatky.  V krabičke tak nájdete tradičné medové rezy, opitého Izidora či parížske špičky ale aj naše guľky egg nog, mini tartaletky či kokosové mini veterníky.

Všetky koláčiky pečieme z prirodzene bezlepkových múk a kvalitných surovín. Podľa svojej chuti si môžete zvoliť balíček bezmliečny alebo základný – bezlepkový. Množstvo koláčikov v jednej krabičke vystačí akurát na sviatky tak pre 1 veľkého milovníka vianočných koláčov alebo 2 – 3 osoby s priemerným sladkým apetítom 🙂 Koláčiky vydržia pri skladovaní v chlade (ideálne 4°C) a tme 4 – 5 dní.

V balíčku nájdete 8 tradičných a moderných vianočných koláčikov.
Gramáž 2500 g, 48 kúskov

Obsah balíčka koláčov:
  • 6 ks medové rezy (AJ BEZMLIEČNE, BEZ ORECHOV)
  • 6 ks mini kokosové vetrníčky (AJ BEZMLIEČNE)
  • 6 ks parížske špičky (BEZMLIEČNE)
  • 6 ks opitý Izidor – v prípade bezmliečnej verzie punčové rezy (BEZMLIEČNE, BEZ ORECHOV)
  • 6 ks capuccino rezy (BEZ ORECHOV) – ľahká čokoládová piškóta plnená lahodnou kávovou penou,  v prípade bezmliečnej verzie kávové zrnká (BEZMLIEČNE, BEZ ORECHOV, VEGAN)
  • 6 ks kokosky (BEZMLIEČNE, BEZ ORECHOV, VEGAN)
  • 6 ks guľky egg nog (BEZ ORECHOV) – šťavnaté guľky plné bielej čokolády, vaječného likéru a vianočného korenia,  v prípade bezmliečnej verzie ovocné vegan guľky (BEZMLIEČNE, BEZ ORECHOV, VEGAN)
  • 6 ks mini tartaletky – karamelovo – orieškové tartaletky s čokoládou alebo v prípade bezmliečnej verzie malinovo – malinové

Vianočný bezlepkový balíček krémových koláčov odovzdávame v piatok 22.12.2023 od 8:30 do 19:00 v priestoroch našej cukrárne na Národnej 13 v Žiline. V tomto čase budú na voľný predaj aj koláčiky z vitrínky. 

Hmotnosť -
Alergény

laktóza, orechy, vajíčka

Variant

,

Nákupný košík