Po krátkej pauze mám pre vás opäť termín základného bezlepkového kurzu pečenia, na ktorý vás srdečne pozývam. Okrem hodnotných tipov a trikov sa môžete tešiť aj na vynovené základné receptúry.
Čerstvé pečivo je niečo, čo si ako bezlepkáči musíme zo začiatku odrieknuť. Avšak po tomto základnom kurze bezlepkového pečenia, si môžete vypekať fajnového pečiva, koľko vám bude hrdlo ráčiť
Na mušku si vezmeme:
- bezlepkové múky – ktorá múka je na čo dobrá a ako každá múka funguje?
- prirodzene bezlepkové múky – ako ich nakombinovať a ako si vytvoriť domáce múčne zmesi na pečenie?
- bezlepkových pomocníkov – čo všetko dotvára dokonalé kysnuté cesto?
- základné bezlepkové kysnuté cesto – ktoré pravidlá zaručujú úspech?
- ako piecť bez všetkých alergénov, ktoré mi robia šarapatu?
- raňajkové pečivo – ako si zmanažovať pečenie aj počas pracovného týždňa?
Termín: 16.11.2024, 14.12.2024
Miesto: Národná 13, Žilina – Delightilli cukráreň
Doba trvania: 5 – 6 hodín
Cena: 115 eur
Lektor: Petra Illeová, šéfcukrárka a zakladateľka Delightilli
Upečieme si:
– Základné bezlepkové kysnuté cesto (vo verzii aj bez mlieka a vajíčka)
– Každodenný chlebík a žemličky
– Bagetky, rožteky, sucháre a základné biele pečivo
– Základné sladké kysnuté cesto (nielen) na raňajkové pletenky
Z kurzu si odnesiete:
– funkčné vedomosti o bezlepkovom pečení
– množstvo cenných rád, tipov a trikov
– receptár nášho kurzu
– vami upečené čerstvé pečivo (a že ho veru nebude málo)
– štartovací balíček múk a iné
– pomocníkov na pečenie kysnutého cesta
– boľavé brucho od smiechu
– a možno aj nejaké tie nové priateľstvá
Na základný kurz bezlepkového pečenia si prineste:
– seba v dobrej nálade a chuti učiť sa nové veci
– prípadné tričko na prezlečenie
V cene kurzu je zahrnuté okrem receptáru, lektorky a vami upečeného pečiva aj občerstvenie, káva alebo čaj a pitný režim počas celého kurzu.
Pre prípadné otázky a dotazy nás neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky na 0915811454.
Teším sa na Vás!
Vaša Peťa